MRT 50 SM PRO

MRT 50 SM PRO

Gebaseerd op MRT 50 supermoto, de Pro uitvoering is de bench mark waar iedereen zijn pijlen op richt. Het racen heeft de ontwikkeling gevoed en de grote traditie van het racen hebben er voor gezorgd dat de wereld klasse die de Pro serie heeft bereikt jou in staat stelt om het beste uit de machine te halen.

Het CAD ontwikkelde frame zorgt voor een perfecte gewichtsverdeling voor zowel het gebruik op de straat als op het onverhard. De laatste generatie AM6 6 speed 2-takt motor is voorzien van een andere cilinder en een aluminium uitlaatdemper voor een optimaal vermogen maar binnen het wettelijke toegestane. Vermogen is niets zonder controle en daarom is er een 40mm upside down voorvork gemonteerd in combinatie met een in hoogte verstelbare achterschokdemper plus gasreservoir. Het progressieve link systeem achter zorgt voor een perfecte handling. Pro aluminium stuur met Domino race handvatten, 17 inch aluminium velgen met sticky straat banden. Gigantische Galver Wave schijfremmen (300 en 200mm) met voor een radiaal gemonteerde AJP Gold Series dubbel zuiger remklauw en staal omvlochten remleidingen voor en achter.

En let op de kleurstelling: de Pro wordt standaard geleverd met special edition stickers, speciaal gekleurde voorvork protectoren en handbeschermers. Daarnaast is er ook nog de exclusieve black series! Zie de foto’s voor deze zwarte livery met rode accenten. 50cc Supermoto.

€ 4.349,-

(incl. BTW & onvermijdbare kosten)

  • Minarelli AM6 50cc 2T motor

  • High performance inverted forks

  • Big wave brake discs

  • Rear shock absorber with remote reservoir

MRT-SM-PRO-50
MRT-SM-PRO-Blue-red
MRT-SM-PRO-Black
rieju-mrt-125-tablier-5e4a9da39fe62
54
15
161
Exit full screenEnter Full screen
previous arrow
next arrow
MRT-SM-PRO-50
MRT-SM-PRO-Blue-red
MRT-SM-PRO-Black
rieju-mrt-125-tablier-5e4a9da39fe62
54
15
161
previous arrow
next arrow

Techniek

Brand/type

Minarelli NG 50cc. 2t Special Cylinder

Diam & stroke

40,3 x 39 mm.

Gear change

6 Speed Manual

Cooling

Liquid Cooled

Carborator

Dell'orto Phbn 16

Start-up

Kick Start Pedal